CARPACCIO ALMERE

CARPACCIO ALMERE De lekkerste Carpaccio van Almere!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 630 beoordelingen
5 apr 2020 om 21:09 Altijd lekker!
4 apr 2020 om 21:10 Smaakte heerlijk. Zal er zo weer bestellen
3 apr 2020 om 20:33 1 Brood vergeten te geven, voor gebeld en werden er twee alsnog bezorgd. Bezorger legde het eten niet bij de voordeur neer en nam afstand (ivm corona) maar gaf het tot twee keer toe aan mij. Geen 1,5 mtr afstand dus. carpaccio en spareribs waren super!
3 apr 2020 om 9:28 Altijd goed!
2 apr 2020 om 17:39 Normaal gesproken erg goed. Maar nu was de patat slap en we miste de saus en extra italiaanse bol die besteld was.
1 apr 2020 om 22:53 Waren weer top de ribs!!!
30 mrt 2020 om 8:37 Nog nooit van m'n leven zulke smerige spare-ribs gegeten. Doodgekookt en smakeloos met een kwak saus erbovenop.
18 mrt 2020 om 20:47 Was weer uitermate goed en lekker
16 mrt 2020 om 21:05 Heerlijk, top service ook in deze tijden ben ik blij dat jullie er zijn. Toch een beetje restaurant ervaring maar gewoon thuis
7 mrt 2020 om 10:01 De spareribs waren echt heel lekker! Het bod kon je er zo uit trekken zonder moeite! Alleen vonden we bij een 1000gr spareribs 1 bakje knoflook saus wel te weinig, maar deze was wel echt heeeeerlijk! Volgens mij maken jullie deze zelf!! Dikke aanrader!
7 mrt 2020 om 7:53 Bestel hier best vaak en het eten is er heerlijk! Gelukkig zijn de Vlaamse frietjes weer terug! Dus zeker een aanrader.
6 mrt 2020 om 1:09 Wij hadden met vier personen een dubbele carpaccio voor de lunch besteld. Dit is ruim voldoende, het “probleem” is echter wel dat het te lekker is ;-) Echt een aanrader!!