CARPACCIO ALMERE

CARPACCIO ALMERE De lekkerste Carpaccio van Almere!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 670 beoordelingen
26 jun 2020 om 23:14 Eten was er 25 min. Eerder dan aangegeven. Erg prettig. Goed verpakt en goed heet. En buitengewoon lekker. Fooi meer dan waard!
26 jun 2020 om 22:17 Heerlijke geitenkaas salade, vers (warm) brood. Bezorging precies op tijd. Ontzettend goede ervaring, zelden zo’n goede maaltijd thuis bezorgd gekregen.
20 jun 2020 om 22:10 Ik bestel al jaren bij dit restaurant en ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Ik ben niet van de reviews schrijven normaliter maar als je zoveel jaar iedere keer een heerlijke maaltijd bezorgd dan verdien je gewoon 5 sterren. Ik kan alleen maar h
31 mei 2020 om 21:22 De aller lekkerste carpaccio van Almere. En de bezorging op tijd, en vriendelijk. En in alle opzichten voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader!!!
31 mei 2020 om 8:15 Stipt op tijd! Goede kwaliteit!
26 mei 2020 om 9:20 Duur maar erg lekker!
23 mei 2020 om 1:59 Wowwww wat een carpaccio om verliefd op te worden.
21 mei 2020 om 22:38 Het eten werd een half uur te vroeg bezorgd,het brood was echt niet gaar. En de Vitello Tonato,was geen Vitello Tonato was niet zoals het hoort. Helaas nooit meer,heel erg jammer.
18 mei 2020 om 11:00 Hadden een grote schotel carpaccio met Italiaanse bol met aioli en kruidenboter alles was heerlijk
17 mei 2020 om 19:43 Heerlijk gegeten
17 mei 2020 om 10:19 Heel lekker ! Wij bestellen hier graag !
17 mei 2020 om 1:32 Zeer lekker eten en de normale portie carpaccio is lekker groot! Voldoen aan al je extra wensen en zeer zeker voor herhaling vatbaar :)