CARPACCIO ALMERE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1077 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Carpaccio Almere. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 0:56 Was erg lekker, aanrader
31 mei 2024 om 21:29 Super heerlijk de Carpaccio' dit blijft niet bij 1 x
27 mei 2024 om 9:27 Heerlijk gegeten en lekker warm Gaan we zeker nog een keer doen
25 mei 2024 om 17:19 Eten was heerlijk en nog warm! Voor herhaling vatbaar.
29 apr 2024 om 10:19 Heerlijker en malse Spareribs menu, goede porties en op tijd geleverd
27 apr 2024 om 19:04 Nette service , snelle levering en eten was erg lekker. Spareribs waren mals, frisse salade en carpaccio was goed op temperatuur
29 mrt 2024 om 20:47 Thuisbezorg opmerking kwam helaas niet door, maar super netjes opgelost en ontzetten lekker gegeten voor alsnog; het blijft toch de lekkerste Carpaccio in Almere!
15 mrt 2024 om 20:02 Helaas meer dan een uur moeten wachten op m'n bestelling, terwijl ik dicht in de buurt woon. Jammer.
15 mrt 2024 om 19:41 Heerlijk!! Zoals altijd.. echt thuis uit eten met de geweldige carpaccioschotel! Echt een aanrader, voor mij elke keer weer een feestje!
10 mrt 2024 om 21:09 Ik had een burger, maïskolf en patat. Patat was idd veel kan je makkelijk met zn 2n van eten, maïskolf vond ik niet lekker, burger was prima. Prijs / kwaliteit niet gelijk. het was wel smakelijk. Bezorging was ook snel, volgende keer iets anders.
9 mrt 2024 om 13:07 Bezorging kwam aan op aangegeven tijd. Ruime portie patat en de spareribs waren heerlijk mals. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!
7 mrt 2024 om 22:04 Heerlijk gegeten