CARPACCIO ALMERE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1061 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Carpaccio Almere. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 16:11 Zoals altijd weer erg lekker! De spareribs zijn erg mals. De carpaccio is ook heel goed en lekker. Een van de beste restaurants van Almere!
29 feb 2024 om 13:28 Geweldige Spareribs
22 feb 2024 om 21:08 De sparibs waren heerlijk zo mals
9 feb 2024 om 19:33 Geweldige spareribs!!! Ik had de pittige. Echt heel goed.
27 jan 2024 om 20:02 Heerlijke salade met geitenkaas, lekkere Italiaanse bol er bij met aioli. Alles is elke keer weer super!
19 jan 2024 om 20:31 Wij bestellen een grote Carpaccio als we iets te vieren hebben! Elke keer een succes. Eén keer een klacht gehad en die is heel klantvriendelijk en coulant opgenomen. Dus wij blijven bestellen en genieten.
16 jan 2024 om 19:19 De meest perfecte spare ribs die ik ooit heb gegeten
13 jan 2024 om 19:47 Ik had spare ribs besteld deze waren zo mals het vlees viel van het bod af heerlijk gekruid en de friet die erbij zit vult ook lekker het is geen gewone friet maar vlaamse friet,was super lekker
5 jan 2024 om 19:10 Lekker en snel en dat op een vrijdag avond
24 dec 2023 om 19:00 Super ribs, falling off the bone. Just the way I like them.
23 dec 2023 om 0:31 Spareribs, pittig en zoet en friet. Eten was erg lekker. Vriendelijke bezorging. De porties friet waren groot. Vier porties friet genomen voor drie volwassenen en twee kinderen. Uiteindelijk 2,75 bak porties opgemaakt en wij zijn best grote eters.
21 dec 2023 om 23:28 Heerlijk eten en hele vriendelijke bezorging! Zeker een aanrader.